NIU M+ Lite Sähköskootteri

sis. ALV2.490 €
Rahoitusesimerkki 46,88 € / kk
Tuntematon
1 km
Hintaan lisätään toimituskulut 150€

M+ malliston kevyempi (Eve-akku) versio. 6h latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. M+ Litessa, kuten kaikissa muissakin Niu-malleissa, on vakiona Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus.

M+ Lite on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan - ja aamulla skootterisi on taas valmis päivän menoihin. M+ Liten Eve-akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. M+ Lite on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä.

Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise Control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja lokero tavaroillesi. Parantaakseen turvallisuuttasi M+ hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan.

Niu M+ Litessa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla.

Niu M+ on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti.

Niu M+ mallin viileän minimalistinen ulkoasu on palkittu lukuisilla design- palkinnoilla, mm. Red Dot ja Good Design.

Tekniset tiedot:

- Ajokorttiluokka: AM 120 (Mopokortti)
- Maksimi teho: 1400W
- Jatkuva teho: 800 W
- Huippunopeus: 45km/h
- Toimintasäde: 75km
- Akku: Eve - Lithium (31Ah)
- Latausaika: 6h (0% - 100%)
- Pituus: 1,72m
- Istuinkorkeus: 73cm
- Jarrut: Levyt (edessä ja takana)
- Eturengas: 90 / 90 - 10
- Takarengas: 90 / 90 - 10
- Etuvalo: LED-Halo
- Takavalo: Unibody
- Moottori: Bosch

Takuu 24kk

Meiltä myös rahoitus!

Lisäkuvat sivuiltamme www.markkinointilehtinen.fi

Perustiedot

 
 
 30.11.-0001
 30.11.-0001
 
 800 cm³
 
 

Rahoitusesimerkki

kk
4.90 %
249.00 €
9.00 €
46.88 € / kk
322.80 €
18.61 %
2,812.80 €

Olen kiinnostunut